TEL: +86-512-36690452 Email: rosa@bakersfield.com.cn

Search

Kategorija proizvoda

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Torta obuka na kratko otvori je slastičarna uzeti u obzir

BBA PEKARA alatke Co., Ltd | Updated: Mar 28, 2016

Na West Pointu, kada pravite tortu, te će otkriti da ste ne samo u proizvodnji hrane, više kao u proizvodnji umetnost, tako da sve više ljudi vole da ne pravim torte, koji takođe želite da pronađete mogućnosti kroz ovaj projekat. Stoga, mnogo prijatelja volela radnji za tortu.

Otvori dućan je potrebno obratiti pažnju na kom trenutku? Torta na West Pointu sledeći trening škole za vas jednostavno razgovarati o tome.

1, lokacija: skladište adrese za posao je igra vitalnu ulogu u budućnosti, tako da izbor treba da izučavaju okolinom, gledam PRIKLADNOSTI za otvaranje ovde, najbolje je da odgovarajući istraživanja.

2, ime radnje: prikazano ime je kritično, ovo se odnosi na radnju slika će takođe direktno utiču na Potrošački proizvod, Dakle, pokušajte da izaberete jedinstven i lako se pamti, i kombinujući karakteristike proizvoda izabrali, kako bi bile vrlo kritično.

3, dekoracija: dekoracija će imati direktan uticaj na imidž u radnji, dekoracija efekat trebao biti praktično, ličnost, prikazani, osigurati harmoničan mešavinu boja, pažnju na paljenje efekte, su vrlo važni.

4, servis: želite više prodaju proizvoda, kako bi osigurao kvalitet proizvoda, takođe treba primetiti stav, koja je vrlo kritična.

BBA PEKARA alatke Co., Ltd